Bij Oppas voor Jou zijn we voortdurend op zoek naar lieve, zorgzame en pro-actieve nanny’s voor verschillende gezinnen. De meeste vacatures zijn in Utrecht en omgeving, maar af en toe hebben we ook vacatures in andere plaatsen.

Oppas voor Jou is een kleinschalig gastouderbureau in de stad Utrecht dat kwaliteit en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Ouders kunnen van ons verwachten dat wij toezien op de veiligheid en kwaliteit van de opvang. Als nanny kun je rekenen op persoonlijk contact, regelmatige evaluaties en trainingen om je vakkennis op peil te houden. Het is altijd mogelijk om even te sparren of overleggen met je vaste begeleider.

We hebben op dit moment de volgende vacatures. Passen deze niet helemaal bij jouw mogelijkheden, maar wil je wel graag aan de slag als gastouder? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie@oppasvoorjou.nl.

Nanny aan huis in Huis ter Heide (zo snel mogelijk)

Voor een gezin met 2 kinderen van 3 en 1 jaar oud zijn wij op zoek naar een lieve en actieve gastouder voor 2 of 3 dagen per week (in ieder geval op woensdag en vrijdag van 07:15 tot 17:00). Startdatum is 1 oktober 2018, of zo snel mogelijk. Lees snel verder…
Vacaturenummer: 2018-HTH-01

Nanny aan huis in Naarden (startdatum in overleg)

Voor een gezin met 3 kinderen van 5, 2 en 0 jaar oud zijn wij op zoek naar een gastouder voor 1 dag per week (maandag, dinsdag of donderdag in overleg). Lees snel verder:
Vacaturenummer: 2018-NAA-03