Een nanny aan huis

Uw kind is voor u het allerbelangrijkste, dat begrijpen wij als geen ander. U verlangt de beste opvang aan huis, zodat u uw kinderen met een gerust hart aan de nanny kunt toevertrouwen. Door goed te luisteren naar uw vragen en wensen bieden wij u persoonlijke, betrouwbare en professionele opvang die volledig is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden met betrekking tot de kinderopvang aan huis.

Het combineren van werk en gezin kan een hele opgave zijn. ‘s Ochtends begint u vaak met veel stress aan de dag wanneer u probeert uw kinderen op tijd naar het kinderdagverblijf te brengen. Vervolgens moet u op uw werk altijd rekening houden met de klok en probeert u te bedenken hoe u uw kind op tijd kunt ophalen wanneer de vergadering uit loopt. En dan moet u ook nog boodschappen doen en koken.

De voordelen van een nanny aan huis

Herkend u zichzelf in bovenstaande? Wellicht is kinderopvang aan huis iets voor u en uw gezin. Een nanny komt dan bij u thuis en neemt u de dagelijkse verzorging van uw kinderen uit handen. Geen gehaast meer om uw kinderen op tijd bij het dagverblijf af te leveren, uw kinderen kunnen rustig wakker worden en een hapje eten met de nanny. U kunt rustig naar uw werk en u daar volledig op concentreren, terwijl de nanny thuis de dagelijkse gang van zaken draaiende houdt. De nanny zorgt voor uw kinderen in een voor hen vertrouwde omgeving, waar zij veilig kunnen spelen en opgroeien. Er is voldoende tijd voor spelletjes, uitstapjes naar de kinderboerderij en andere leuke dingen, maar ook voor rust, regelmaat en ritme. Waar uw kind op het kinderdagverblijf in een hokje met nog 6 kindjes probeert te slapen, ligt het met een nanny in huis fijn in zijn eigen bedje.

De nanny kan bovendien alvast de boodschappen in huis halen, een wasje draaien en het eten koken. Wanneer u thuis komt hoeft u niet meer na te denken over het huishouden en kunt u uw aandacht volledig op uw kinderen richten.

Met een nanny van Oppas voor Jou in huis heerst er een opgeruimde en ontspannen sfeer in huis, waardoor u meer tijd en energie hebt voor uw kinderen, uzelf en uw partner.

Met een nanny van Oppas voor Jou kunt u duidelijke afspraken maken over wat de taken van de nanny zijn en welke pedagogische visie u hebt voor de opvoeding van uw kinderen. Er wordt altijd een nanny gezocht die aansluit op de wensen, verwachtingen en visie van u als gezin.Op deze manier kan uw kind zich optimaal ontwikkelen, in zijn eigen vertrouwde omgeving. Want waar is het nu fijner dan thuis?

Een nanny aan huis, wat kost dat?

Bij Oppas voor Jou hanteren we een all-inclusief uurtarief. Hierdoor weet u altijd precies hoeveel u kwijt bent aan de opvang aan huis. Klik hier om vrijblijvend een proefberekening aan te vragen.