Hoe werkt kinderopvang aan huis?
Op deze pagina vindt u een beknopte uitleg van onze werkwijze, en over hoe u gebruik kunt maken van een nanny aan huis. Per onderwerp kunt u doorklikken voor meer informatie.

Tegenwoordig worden de kosten voor reguliere kinderopvang steeds hoger, terwijl kinderopvang aan huis steeds voordeliger wordt. Dit geldt zeker wanneer u kinderopvang aan huis zoekt voor 2 of meer kinderen, en voor meerdere dagen per week een nanny nodig hebt.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de diensten van Oppas voor Jou, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te e-mailen naar info@oppasvoorjou.nl. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 06-37292061.

  • Na het eerste contact zult u van ons een uitgebreid intakeformulier ontvangen.
  • Vervolgens zal er een intakegesprek bij u thuis plaatsvinden.
  • Op basis van het intakegesprek begint Oppas voor Jou met het werven en selecteren van geschikte nanny’s voor uw gezin.
  • Wanneer er  één of meerdere geschikte kandidaten zijn gevonden, wordt er een kennismakingsgesprek bij u thuis gepland, samen met de nanny.
  • Als er een match is tussen de nanny en uw gezin, worden de benodigde registraties aangevraagd, zal er een Risicoinventarisatie worden gedaan, worden er overeenkomsten getekend en zal alles geregeld worden zodat de nanny aan de slag kan binnen uw gezin.
  • Oppas voor Jou zal uw gezin en de nanny blijven begeleiden, zodat er een persoonlijke, goede en hopelijk langdurige samenwerking zal ontstaan.