Opvang door een nanny met uitstekende pedagogische vaardigheden
Uw kinderen worden vanzelfsprekend opgevangen door een nanny met hele goede pedagogische kwaliteiten en vaardigheden. Zij ondersteunt uw kind tijdens de dagelijkse opvang bij het opgroeien en bij het doorlopen van alle ontwikkelingsfasen die uw kind doormaakt.

Begeleiding van de nanny door pedagogisch coaches
Daarnaast worden onze nanny’s begeleid door pedagogisch coaches die een relevante opleiding op minimaal HBO niveau hebben afgerond.  Zij kunnen extra adviezen en ondersteuning geven aan de nanny, welke gericht zijn op de opvoeding en ontwikkeling van uw kinderen. Zo kunt u er van uit gaan dat uw kinderen alle zorg en aandacht krijgen die zij nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen.

Natuurlijk is hebt u zelf ook af en toe een vraag over de opvoeding en het opgroeien van uw kinderen. Bijvoorbeeld over ‘naar bed gaan’, eetgewoonten of de sociale ontwikkeling van uw kind. Als uw kinderen worden opgevangen door een nanny van Oppas voor Jou, kunt u gebruik maken van de expertise die onze medewerkers in huis hebben. U kunt al uw vragen stellen aan onze pedagogische coaches. Zij kunnen u een duidelijk antwoord geven en dat kost u helemaal niets.

Extra begeleiding nodig?
Hebt u behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning bij de opvoeding van uw kinderen? Dan kunt u een afspraak maken met onze orthopedagoog. Zij komt dan bij u thuis langs om uw behoeften te bespreken. Oppas voor Jou biedt deze diensten voor u tegen een zeer scherp tarief. Vraag gerust naar de mogelijkheden!